Programma

Laten we 2019 sportief beginnen met een leuk event. En ons kennende maken we van elk event een feestje! Dit feestje vieren wij met workouts & drinks. Kies voor Workout Of The Day (WOD), Grit Extreme of kom alleen naar de borrel. Ja, wij kunnen kei-hard sporten, maar er is 1 ding zeker; wij kunnen nog harder feesten. Er is voor iedereen champagneyney!

WOD

Doordat we met verschillende intensiteit, oefeningen en combinaties trainen is elke WOD anders, maar wat maakt de WOD op vrijdag 8 februari nou zo speciaal? Tijdens de workout of the day zal DJ Vinny James wat live beats droppen en speelt er ook een LIVE Sax terwijl iedereen zich in t zweet werkt. Je zal nog harder sporten door de opzwepende muziek en vibe!

 

GRIT EXTREME

De echte die-hards kiezen voor GRIT EXTREME. Let op: deze workout is echt alleen voor mensen die heel hard willen werken en een mentale uitdaging willen. Tijdens grit extreme doe je de 3 zwaarste workouts van GRIT als 1 workout. Nu denk je vast ”lees ik dit goed?” Ja dat lees je goed! Je wordt tot het uiterst gepusht en verder. Je ontvangt maximale persoonlijke aandacht omdat er meerdere personal trainers de les geven waaronder 1 bekende mastertrainer van GRIT: Morad. Hij is onze special guest deze dag en hij zal je er helemaal doorheen slepen.

 

A Sweaty New Year

Nu eens écht je goede voornemens waarmaken? Begin het jaar goed en doe mee met de kick-off van 2019 tijdens de Nieuwjaarsworkouts. Het event is gratis voor alle MYPT members, introduces of mensen die graag met ons kennis willen maken. Wij gaan je deze dag enthousiasmeren voor een sportief 2019… Zorg dat je erbij bent en meld je aan via de onderstaande button (ook leden).