Goldmembership

79 per maand

Creditcard

120,- 10 rittenkaart

Pas as you go

16,- per les

PT30

209 per maand

Personal Training

289 per maand

Personal Training

320 per maand

Wat is de abonnementsduur van de contracten?

De minimale abonnementsduur is 3 maanden. Na 3 maanden worden de contracten stilzwijgend verlengd per maand. Je kan na de 3 maanden per volle kalendermaand opzeggen. We houden het simpel om te starten – en om te stoppen – voor jou service! We willen het beste voor onze klanten.

Zijn er nog kortingen?

Ja, dat is heel simpel. Je kan je korting verdienen door vrienden, kennissen of familieleden lid te maken. Er is altijd wel iemand die je kent die het nodig heeft om naar de gym te gaan 😉  Ook kan je korting verdienen door een langere commitment met ons aan te gaan dan 3 maanden.

Hoe kan ik mijn contract opzeggen?

Bij MyPT kan je gemakkelijk opzeggen. Je hoeft alleen maar een email te sturen naar info@my-pt.nl en wij maken de opzegging in orde.

Waarom betaal ik bij alle contracten 60,- euro inschrijfkosten?

Onze abonnementen zijn erg flexibel. Dit doen we om te veel verloop te voorkomen. Daar tegenover staat dat wij als enige van Nederland een vakantieservices hanteren waarbij we je abonnement kunnen pauzeren tijdens je vakanties. Na 1 vakantie heb je de inschrijfkosten alweer terug verdiend! Bij de personal training krijg je ook nog een uitgebreide intake met testen en metingen.

Hoe zet ik mijn abonnement op pauze tijdens mijn vakantie?

Als service zetten wij jouw abonnement op pauze tijdens je vakantie. Dat is een service. Wanneer je niet sport, betaal je niet. Je moet alleen even voor de vakantie een email sturen naar info@my-pt.nl. Vakantiestops hanteren wij vanaf 8 dagen tot maximaal 21 dagen.

Kan ik mijn abonnement tussentijds wijzigen?

Je kan je abonnement altijd wijzigen op iedere dag van de maand. Of je je abonnement nu wilt upgraden of downgraden, je ontvang een pro-rato bedrag die je moet betalen of terug krijgt van ons.

Heb je meer vragen? 

Stuur een email naar info@my-pt.nl of whatsapp naar 0610610545.