Grit Marathon voor KIKA

Ter ere van ons 5 jarig bestaan gaat ‘mypt box and friends’ zich in het zweet werken voor het goede doel KIKA. Op 27 november organiseren wij een Grit Marathon. Ben jij er ook bij op deze gezellige dag om het goede doel te steunen?
 • Grit Marathon

  met MyPT Sporten voor KIKA!

  Afgelopen zomer bestond MyPT BOX al 5 jaar. Wist je dat? Nee, dat kan kloppen, want ivm COVID hebben wij dit helemaal niet met jullie kunnen vieren. MEH! En je kent ons.. Wij laten eigenlijk nooit een feestje aan ons voorbij gaan. Nu er weer evenementen worden gegeven willen dit feestje alsnog met jullie vieren, maar dan wel groter dan ooit onder het motto: GRITTEN VOOR EEN GOED DOEL!

MyPT Grit Marathon voor het goede doel KIKA

Op zaterdag 27 november van ’s morgens 08.00 tot 18.15 in de avond zullen wij een GRIT marathon organiseren voor het goede doel KIKA. KIKA werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker om de genezingskans te vergroten. Op deze dag proberen wij met elkaar zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze stichting. Naast dit hoofddoel willen we als MyPT voor iedereen een onvergetelijke dag organiseren. Aan het einde van de dag sluiten we natuurlijk af met de bekende ”MyPT Afterparty”. Onder het genot van een muziekje, hapje en een welverdiende borrel zullen wij dan ook bekend maken hoeveel er totaal is opgehaald en sluiten we de dag gezellig met elkaar af.

*Ter gelegenheid van dit event wordt er ook een interne loterij gehouden en zijn er leuke prijzen te winnen. De loten kosten 2,- euro per stuk. Naast de loterij zal er een veilig plaatsvinden van o.a. de bekende SUSAN BIJL tassen. Biedt mee op deze geweldige milieuvriendelijke tassen en het hoogste bod neemt er één mee naar huis. Al het opgehaalde geld gaat in zijn totaliteit naar het goede doel en iedereen mag deelnemen aan deze extra activiteiten.

DONEER AAN KIKA!

Wil jij ons helpen zoveel mogelijk geld op te halen voor KIKA? Doneer dan een bedrag via deze link. Het totaalbedrag wordt via GOFUNDME direct bij het goede doel op de rekening gestort.

Bedankt voor je bijdrage!

Meedoen?

Wil jij KIKA steunen door mee te doen met de GRIT MARATHON zelf!? Dat kan! Iedereen vanaf 18 jaar kan deelnemen. Leden, maar ook niet-leden: familie, vrienden, kennissen of collega’s zijn allemaal welkom. Pak je telefoon, scrol door je telefoon en nodig iedereen uit die je kent. Geef je op voor minimaal 1 Grit-les van 30 minuten om het goede doel te sponsoren. Wil je een echte uitdaging? Ervaar dan de totaalbeleving van de totale ‘Grit Series’: 3 verschillende soorten grit (grit strength, grit athletic en grit cardio). Hierbij zal je jezelf echt in het zweet werken.

De inschrijfkosten zijn 15 p.p. per les en dit bedrag wordt volledig gedoneerd aan het goede doel. Uiteraard mag je altijd een hoger bedrag doneren dan het minimale inschrijfbedrag. Je kan bijvoorbeeld op je werk vragen of zij jou extra willen sponsoren, vraag ook aan je familie/kennissen of ze een steentje willen bijdragen en stalk je vriendengroep. Maak ze helemaal gek!

Je kan individueel deelnemen of met een door jou samengesteld team. Je hebt dan de beschikking over de gehele PT studio met totaal 16 grit plekjes. Probeer zoveel mogelijk mensen in je team te krijgen om voor het
goede doel zoveel mogelijk geld in te zamelen en er met elkaar er een super geslaagde dag van te maken. Het team wat het meeste geld ophaalt wint een prijs. Krijg je je team niet vol? Geen probleem. Het organisatie team zorgt ervoor dat de open plekken worden opgevuld met individuele deelnemers. Wil je meerdere teams opgeven of individueel meer lesjes pakken? Dat mag natuurlijk altijd.

Het MyPT BOX Grit Trainers Team

De Grit Marathon wordt gegeven door het beste Grit Trainers-Team van MyPT Gymbox & gasttrainers. De lessen zijn voor ieder niveau instapbaar, want de trainers zijn ervoor opgeleid dat zij voor ieders niveau de les kunnen aanpassen. Het zijn in ieder de beste trainers die overal een feestje van weten te maken en jou er helemaal doorheen slepen.
 • null

  Lindy den Haan

  Eigenaresse van MyPT, organisator van het evenement en MyPT Grit Trainster

 • null

  Oren Solomon

  MyPT GRIT TRAINER

  LET’S GET OUR BEASTMODE ON

 • null

  Anouk Schrijver

  MyPT GRIT TRAINSTER

  EAT, SLEEP, GRIT, REPEAT!

 • null

  Andy Wijman

  MyPT GRIT TRAINER

  GET SUPER FIT SUPER FAST

 • null

  Andy Wijman

  MyPT GRIT TRAINSTER

  GO HARD GO HOME