MyPT BOX since 2016!

We are open, but our website is under construction!

Loop naar binnen. Kijk even rond. Doe een dubbel check. Is dit een gymbox gelegen midden in het hartje van Rotterdam – Kralingen? De hotspot van dit moment? Ja en Ja! Alleen je bent nu NIET in een sportschool, maar in de meest energieke, motiverende plek dat Rotterdam te bieden heeft op het gebied van sport. Wij helpen je om fit(ter) te worden en/of fit te blijven. De enige plek waar sporten net zo leuk is als uitgaan!

MyPT startte in 2016 als één van de eersten een fitnessboutique-club op de lusthofstraat in Rotterdam Kralingen en is sinds 2018 verhuisd in dezelfde buurt naar een nog mooiere studio op de Slaak. Op dit moment zijn wij even bezig met een update van de website, maar onze vestiging is gewoon open. Bij ons kan je terecht voor Personal Training, maar hebben ook een zeer uitgebreid ‘Small Group Trainingsrooster’ met maar liefst 34 groepstrainingen per week! MyPT werkt alleen met de beste personal trainers in Rotterdam. Iedere coach heeft zijn/haar unieke persoonlijkheid, specialisme en expertise. Wij zijn altijd op hoogte van de nieuwste fitnesstrends, vaardigheden en technieken. Wat jouw doel ook is, bij de trainers van MyPT ben je in veilige (en sterkte) handen.

Ben je geinteresseerd geraakt om bij ons te beginnen met sporten? Maak dan vrijblijvend een afspraak per email of whatsapp of vraag een gratis proefles aan. 

 

 

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?