21 dagen foodchallenge

Dit is niet het zoveelste dieet…

De 21 dagen foodchallenge is een snelle manier om je lichaam te resetten voor een gezonde levensstijl. We kunnen je niet beloven dat het makkelijk zal worden, maar het resultaat is het zeker waard!
De 21 dagen foodchallenge is een veilig en effectief plan dat je zal helpen bij:
– afvallen en/of het verminderen van je vetpercentage
– resetten van je lichaam en zorgen voor minder ‘cravings’
– een basis creeren voor een gezonde levensstijl

Het zal niet makkelijk worden!

”Je zal niet eens merken dat je aan het dieten bent”

Veel dieten beloven dat makkelijk zijn vol te houden. Dat is bij de 21 dagen foodchallenge niet het geval. We zeggen eerlijk, het zal hard werken worden. Er zullen momenten zijn dat je liever niet had meegedaan en dat je denkt aan opgeven. Maar als je uiteindelijk je resultaat hebt bereikt is dat al dat harde werken het dubbel en dwars waard. Het mooiste van de 21 dagen foodchallenge is dat het maar 3 weken duurt. Dit is minder lang dat dat je erover hebt gedaan om die kilo’s eraan te eten 😉 Waar je uiteraard veel spijt van hebt. Van deze challenge zal je echter geen spijt krijgen. Alleen dat je het niet eerder hebt geprobeerd.

21 dagen foodchallenge

Hoe gaan we te werk?

De challenge zal uitgebreid worden besproken tijdens een presentatie in onze PT studio. Alle informatie & support die je nodig hebt krijg je mee in een handleiding. Voor inspiratie staan er veel recepten in de handleiding beschreven en worden er recepten gedeeld via whatsapp. Je krijgt 4-5 eetmomenten per dag die bestaan uit:
– 2 handen koolhydraten uit groenten (200 gram)
– 1 duim aan vet
– handpalm aan eiwit (vis, vlees, ei, etc)
We combineren de foodchallenge met minimaal 3x per sporten bij onze fitnessboutique onder begeleiding van een personal trainer. Deze small group trainingen duren 30 minuten per les omdat het high intensity interval trainingen zijn. Wees niet bang voor het niveau, het is voor iedereen instapbaar. Je kan de trainingen zelf inplannen volgens ons rooster. De trainer houdt bij hoe vaak je bent geweest en zal dit ook checken. Naast de training spreek je 1x per week 1:1 af met je trainer voor een weegmoment.

Leg je vork neer. Ja, we hebben het tegen jou!

Waar wacht je nog op?

De weegschaal in de badkamer kijkt je vreemd aan. Uit je jeans groeien muffintops en je vrienden vertellen hoe wonderbaarlijk je rondingen wel niet zijn en hoe ‘gezond’ je eruit ziet! Tijd voor de 21 dagen foodchallenge. Vergeet niet, dit voedingsplan is niet makkelijk. Je hebt momenten dat je het liefst je eigen arm eraf wil bijten, of iemand anders zijn frietjes wil pikken. Als je voor deze uitdagingen komt te staan denk dan aan waarom je begonnen bent. Aankomende 3 weken draait om een balans te krijgen tussen sport en je lichaam op een gezonde manier voeden. Wij staan klaar om je te supporten. Klopt, het wordt zwaar, maar dat maakt allemaal niet meer uit als je weer in die spijkerbroek past die je al een tijdje niet meer dicht kreeg. Wij weten zeker dat je dan alle pijn vergeten bent.

 

Aanmelden 21Day Foodchallenge