JOIN US

De enige plek waar sporten net zo leuk is als uitgaan!

12 Month Membership

All-In Goldmembership
€72,50 Per maand

Dit is waar we van houden. Iemand die zijn sweat-fest serieus neemt! Wil je een lagere contributie? Geef ons je commitment voor 12 maanden en betaal maandelijks minder. Het membership wordt maandelijks afgeschreven. Wil je 1 jaar vooruit betalen? Dan krijg je van ons 1 maand gratis sporten. Ka-Ching!

Monthly Membership

All-in Goldmembership
€82,50 Per maand

Bang voor commitment? Geen probleem. Bij ons kan je kiezen voor een membership die maandelijks opzegbaar is. Super flexibel, geen wurgcontracten dus! En als je stopt zullen we geen vragen stellen. Het enige wat er tegenover staat is dat je maand contributie ietsje hoger is.

Personal Training

Verschillende pakketten
op aanvraag

Aan de slag gaan met een MyPT Coach is de beste investering die je in jezelf kan maken op het gebied van gezondheid en het behalen van je doelen. Blijkbaar heb je al interesse, anders was je niet op deze site 😉 Om nog een stapje dichterbij je doel te komen is het aanvragen van een vrijblijvend intakegesprek en/of een offerte…

PAS AS YOU GO

Creditcard
€60,- per 5 credits

Voordelen van het sporten bij een Fitnessboetiek

  • Goldmemberships zijn all-in membership zodat je je onbeperkt in het zweet kan werken bij onze teamtrainingen. Zelfs als je meerdere trainingen op een dag of achter elkaar wil volgen ben je welkom. Lukt het toch niet om te komen? Cancel de les maximaal 2 van te voren zodat iemand anders gebruik kan maken van jouw plekje. Wij kunnen wel zien dat je cancelt, dus wees gewaarschuwd… Er komt een personal trainer achter je aan!
  • Losse lessen kan je volgen met een creditcard. Kies voor 5 of 10 credits. Eén credit staat gelijk voor één teamtraining. De duur van de training maakt niet uit, bij ons gaat het om de intensiteit en de kwaliteit van de personal trainer.
  • Handdoeken-service; maak gratis gebruik van onze handdoekjes. De enige regel is om ze weer terug in de wasmand te gooien. Thanks!
  • Water vergeten? Geen probleem. Pak een gratis flesje water uit onze coolbox. You gotta stay hydrated!
  • Ga je vaak op vakantie of heb je werk in het buitenland? MyPT biedt als enige gym in Nederland een vakantieservice aan. Vakanties vanaf 7 dagen tot maximaal 3 weken verrekenen wij met het lidmaatschap. Wij brengen je vakantie of afwezigheid in mindering met de huidige maand of de maand erop. Als je niet komt sporten hoef je bij ons ook niet te betalen. Geen addertjes onder het gras, alleen een voorwaarde; je afwezigheid moeten worden doorgegeven per email.