Mocht je al betaald hebben voor een deel van de periode dan zullen wij dit later verrekenen. Zie de compensatie regeling in de nieuwsbrief of in het portaal.

Heb je opgezegd, je hebt nog 1 opzegmaand en zijn we dicht gegaan? Storneer je automatische incasso niet. Je hebt een wettelijk opzegtermijn van 1 volle kalendermaand, waarvan je nu voor de helft geen gebruik heb van kunnen maken. Je kan 16 dagen inhalen wanneer we weer opengaan of we kunnen dit verrekenen met de laatste opzegmaand. We nemen hier persoonlijk contact met jou over op. Bij geen tegenbericht sturen we je naar het incassobureau.

We vinden het heel vervelend dat je even niet in onze club kan sporten. Uiteraard proberen we iedereen een passende compensatie te bieden. Dit staat beschreven in de laatste nieuwsbrief en kan je terugvinden in ons protaal/community. Kan je het niet vinden? Neem dan persoonlijk contact op en wij sturen de brief na. Mocht dit bericht nou net jouw incasso kruisen, maak je dan geen zorgen! Deze betaling wordt gecompenseerd.

Helaas vallen wij onder ‘‘binnensporten’’ en moeten we tot onze grote spijt de gym t/m 19 januari 2021 wederom sluiten. We blijven onze diensten wel online of buiten aanbieden, alleen de club zelf is gesloten.

MyPT BOX volgt de richtlijnen van de overheid.

WAT WE JE VRAGEN TE DOEN OM JEZELF EN ANDEREN VEILIG TE HOUDEN:
Als jij of iemand uit je omgeving last heeft van symptomen (hoesten, koorts, ademhalingsproblemen), wees verstandig en blijf thuis! Het is goed om te rus-ten of probeer een van de home workouts uit de app.
Gebruik het waterfonteintje alleen om je bidon te vullen (drink niet direct uit de kraan).
Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
Wij maken extra schoon in de club, dus schoonmaken na elke les is niet nodig. Tenzij de trainer je vraagt om dit te doen. Uiteraard ben je altijd zelf welkom om je materialen voor de les schoon te maken met de daarvoor bedoelde handdoekjes die zijn opgehangen in de club.
Houd 1,5 meter afstand van andere mensen.
Voel je vrij om een mondkapje of handschoenen te dragen.
Verliefd op je eigen matje? Breng het gerust mee!
Jammer, maar veilig: geen high-fives en schud geen handen.

We volgen nog steeds dezelfde huisregels, maar we hebben enkele aangepaste richtlijnen.

  • Groeplessen (binnen) mogen volgens de richtlijnen van het RIVM max. 30 mensen bevatten mits de 1,5 kan worden nageleefd. Nu is ons concept al ingericht op kleine groepjes en geven wij geen groepslessen voor 30 mensen, maar small group training voor max. 12 mensen. Na de laatste persconferentie zullen wij het aantal maximale deelnemers aanscherpen om jullie wat meer ruimte te geven. Dit kan per les verschillen en hangt af van verschillende factoren.
  • De 1,5 meter regel komt weer terug in de sport, dus moet helaas de boksles tijdelijk van het rooster worden gehaald. Voor Saved By The Bell hebben we een andere format gevonden, zodat de les nog steeds leuk blijft maar leden elkaar niet in de weg lopen.
  • De lessen zullen wij weer wat inkorten om teveel traffic te voorkomen.
  • De kleedkamers en douches kunnen niet meer gebruikt worden.

Wij volgen de richtlijnen van de overheid en adviseren je thuis te blijven als je klachten hebt.

De machines en apparaten zijn beschikbaar, maar de trainer zal rekening houden met de 1,5 afstand. Er zullen gebieden en apparaten worden aangewezen waarbij de afstand van 1,5 meter kan worden gewaarborgd.

Het is onduidelijk of het sluiten van de kleedkamers geldt voor sportscholen of dat dit alleen maar geldt voor teamsporten. Nu zijn er bij ons nooit een dozijn aan mensen in de kleedkamer, maar tot wij het zeker weten zijn we genoodzaakt de kleedkamers te sluiten tot we meer duidelijkheid hebben. To be continued…

Ja, ons concept is altijd al dat je alleen met een reservering bij ons terecht kan. Dat geeft meer stok achter de deur en daardoor zijn de sportmomenten van onze leden hoger dan bij andere sportscholen. Je maakt op deze manier echt een afspraak met de club! Door vrijblijvend sporten zeggen mensen vaak hun sportafpraak af, dus voor ons werkt dit systeem super goed. Uiteraard kunnen nieuwe leden voor informatie altijd binnen wandelen om een persoonlijke afspraak te maken of zij kunnen een proefles aanvragen via de website.

Ja, je kan je workouts tot 2 weken van te voren inplannen. Om ervoor te zorgen dat iedereen naar de club kan komen willen je vragen om de workouts te plannen die je echt van plan bent om te doen zodat andere mensen ook de kans krijgen om hun lessen te plannen. Het is zonde als we teveel last minute afzeggingen hebben en daardoor een lege les hebben.

Gebaseerd op de aangepaste maatregelen vanuit de overheid is het mogelijk om alleen in de club te blijven tijdens je reservering. Het is belangrijk dat je de club binnenkomt en verlaat binnen je gereserveerde periode. Helaas kunnen leden niet blijven hangen, dus maken we het gezellige met gepaste afstand tijdens onze trainingen. Dit zorgt ervoor dat we de capaciteit van leden die trainen in onze club veilig kunnen beheren. Je kunt de club 5 minuten voor de gereserveerde periode betreden. Je mag blijven als je de volgende training ook hebt gereserveerd en anders vragen we je na de training de club te verlaten.

Zodat je je huidige reservering hebt geannuleerd, kun je een nieuwe maken voor de gewenste training (indien beschikbaar).

Ja tot maximaal 2 uur van te voren kan je je reservering annuleren. Als je dit niet doet krijg je bij de eerste keer een waarschuwing en bij de tweede keer kan je de les niet meer reserveren. Neem contact op met Lindy om weer toegang te krijgen tot het systeem. Zij laat je dan 10 burpees doen voordat je je trainingen weer kan inplannen 😉

Zet jezelf op de wachtlijst. Ga er vanuit dat je de les die je in je hoofd hebt kan doen en neem bijv. alvast je sportspullen mee naar werk. Op de dag zelf komen er vaak plekjes vrij en kan je toch nog terecht. Je krijgt automatisch een email als er een plekje vrij is. Probeer ook eens andere lessen of andere dagen en controleer het regelmatig. Variatie is goed, blijf actief!

Hartstikke bedankt dat je tijdens de tweede lockdown (15 december 2020 tm 19 januari 2021) een steunpakket hebben gekozen. Je kan je steunpakket uiterlijk doorgeven tot 20 december 2021 maar is geldig tm 31 december 2021. Zonder jullie waren wij er niet meer geweest!

We hopen natuurlijk dat je lekker blijft sporten bij MyPT Box. Heb je motivatie problemen of wil meer resultaat? Dan is personal training van MyPT misschien wel iets voor jou. Je hebt dan echt een stok achter de deur. Als je toch wilt opzeggen, kan je dat doen door een opzegbrief te sturen naar info@my-pt.nl volgens de voorwaarden die staan beschreven op de achterzijde van je contract. We nemen 1 volle kalendermaand opzegtermijn in acht. Opzegging is alleen mogelijk als alle betalingsachterstanden voldaan zijn. Wij behandelen geen opzeggen via whatsapp.

Bij een opzegging hanteren wij een wettelijke opzegtermijn van 1 volle kalendermaand.

Als alle sportschollen en boetiekfitness weer gaan sluiten zullen we net als vorige keer een passende compensatie bieden of de lidmaatschappen bevriezen. We proberen dit z.s.m. te communiceren zodat jullie zelf een beslissing kunnen maken die het beste bij je past. We hopen natuurlijk van harte dat het niet zover gaat komen en lekker open kunnen blijven.

Load More