MyPT Box is vanaf 15 maart 2020 dicht voor small group trainingen, maar nog wel open voor personal training. Dit is toegestaan volgens strengere richtlijnen door het RIVM.

 • Small Group Trainingen
  Voor de small group trainingen die normaal gesproken ”indoor” worden gegeven zijn wij gesloten vanaf 15 maart tot 1 september. Wel hebben wij een outdoor rooster tot de tijd dat we weer groen licht krijgen om naar binnen te gaan. Volgens de branche organisatie NL actief zullen we eerder open gaan dan 1 september, maar tot nu toe blijft de datum 1 september 2020.
 • Personal Training
  Wij zijn open voor 1:1 trainingen binnen onze boutiqueclub. Wij zijn namelijk geen sportschool en hebben ook een andere KVK code dan de sportschool. Bij MyPT draait het om gezondheid. Daarom zijn wij geopend onder een zeer streng COVID-19 protocol in samenspraak met (locale) overheid. Onze werkzaamheden zijn meer vergelijkbaar met een fysio, dus zo lang wij het protocol hanteren van de fysio mogen wij open voor personal training.  Zo zijn er op dit moment geen meerdere trainers/trainingen in dezelfde ruimte, is de maximum aantal mensen 3 personen (incl. de trainer), worden alle spullen extra goed schoongemaakt en trainen we geen mensen met gezondheidsklachten.
 • Outdoor Rooster
  Vanaf 8 april zijn wij gestart met een outdoor rooster volgens de richtlijnen van het RIVM. Ons outdoor rooster kan je vinden onder ”rooster”. De groepjes mogen maximaal 11 deelnemers bevatten en 1 trainer. Uiteraard hanteren we de 1,5 meter afstand en vragen we je thuis te blijven als je gezondheidsklachten hebt. Iedere dag staan er bootcamps ingepland die worden gegeven door een personal trainer. Daarnaast worden er iedere week extra specials ingepland. Deze specials worden normaal gegeven in de box, maar zullen wij af en toe ook outdoor aanbieden. De huisregels van de het outdoor rooster kan je hier vinden.
We begrijpen dat het een vervelende situatie is dat je geen gebruik kan maken van de ”indoor” small group trainingen. Je hebt op dit moment een lopend abonnement waar je bij ons in normale omstandigheden gebruik van kan maken wanneer het jou uitkomt. Helaas hebben wij bericht gekregen van de overheid dat sportscholen tot 1 september dichtblijven voor de ”indoor” small group trainingen. Naast de compensatie die wij bieden om je abonnement om te zetten in PT credits om toch bij ons te blijven sporten proberen we met een outdoor rooster jullie nu lekker buiten in beweging te krijgen. De lessen lijken heel erg op de indoor trainingen en worden gegeven door onze eigen personal trainers in kleine groepjes, maar dan in de buitenlucht.
Iedereen die een small group abonnement heeft hebben wij vanaf 15 maart tot 1 juni gecompenseerd door PT Credits, bevriezen of het aanbieden van een voedingsprogramma. Gelukkig hebben hier veel mensen gebruik van gemaakt. Heb je dit nog niet gedaan? Tot 1 juni kan je aan ons per email laten weten van welk steunpakket jij gebruik wilt maken. Hiervan kan je tot 31-12-2020 gebruik maken. Naast de compensatie die wij geven mogen alle leden die een small group abonnement gratis deelnemen aan ons outdoor rooster. Vanaf 11 mei komt er ook geen nieuwe compensatie omdat ons outdoor rooster uitgebreid genoeg is en van hoge kwaliteit. Er staan minimaal 8 bootcamps op het rooster. Daarnaast worden de trainingen per week aangevuld met ”specials”. Dit zijn trainingen die normaal gesproken indoor worden gegeven.
 • Les Mills on Demand
  Wij bieden jou als lid van MyPT de mogelijkheid om de komende 60 dagen GRATIS gebruik te maken van Les Mills On Demand: een online platform met zo’n 1.000 workouts die je thuis kunt volgen. Les Mills On Demand biedt voor ieder wat wils, zoals: cardio, kracht, dans, body & mind en ga zo maar door.
  Mocht je niet willen registreren voor Les Mills On Demand, vraag aan ons de link voor toegang tot zo’n 100 gratis (korte) workouts en oefeningen om te volgen.
  Laten we er met zijn allen voor zorgen dat we de komende weken fit en gezond blijven, zodat we samen het virus zo snel mogelijk kunnen overwinnen. Let’s come back fitter and stronger!
 • Wil jij gewoon lekker zelfstandig thuis (binnen of buiten) trainen? Geen probleem! Stuur een email naar Sonja met het verzoek voor een schema. Zij neemt telefonisch of per email contact met je op om je wensen te bespreken. Het trainingsprogramma wordt in jouw persoonlijke profiel in de mobiele app geplaatst. Alleen jij kan die workout uitvoeren. De videobegeleiding in de mobiele zal je helpen met het uitvoeren van de oefening.  Volg ook onze instagram voor leuke workout of the days of livestreamworkouts.

Bij MyPT ondersteunen we je graag in je fitnesstraject en helpen we je om een gezonde routine te krijgen. Daarom delen we regelmatig motivatie quotes via onze social media, interessante blogs via onze nieuwsbrief, lekkere recepten en trainingsprogramma’s die buiten of thuis kan uitvoeren. Alle workouts zijn live via instragram te volgen. Uiteraard gaan we komende weken gebruiken om ons online aanbod te verbeteren, dus houdt onze social media in de gaten. Veel succes!

Hierbij wat simpele en creatieve voorbeelden: Doe wat boeken in een rugzak die je kunt gebruiken als Kettlebell voor alle soorten squats of lunges. Of gebruik andere zware objecten vanuit huis.

 • Small Group abonnement
  De small group abonnementen kunnen gebruik maken van de compensatie die wij bieden en kunnen ook gebruik maken van het outdoor rooster. Het is mogelijk om je small group abonnement te upgraden naar een PT abonnement. Je betaald een gereduceerd ”corona-tarief” voor personal training bovenop je huidige abonnement.
 • PT abonnement 
  Voor het downgraden van je PT abonnement naar een small group abonnement gelden dezelfde regels als voorheen. Hiervoor nemen wij een mutatiemaand van 1 volle kalendermaand in acht, zie achterzijde contract. Je kan direct gebruik maken van je laatste PT bezoeken, omdat wij nog open zijn voor PT. Als jij het zelf niet fijn vindt om in deze periode te sporten dan is dat jouw keus. Je mag ze op een later moment in 2020 inhalen. Uiteraard mag je je PT altijd upgraden naar meer momenten per week. Ook voor deze abonnement geldt dat je de PT die extra afneemt tegen een gereduceerd tarief is. Er is geen minimale afname. Gewoon wanneer het jou uitkomt.
 • Upgraden abonnement 
  Bij het upgraden van je abonnement zijn we beide geholpen: jij kan gewoon lekker voor je centjes doorgaan met indoor sporten naar de kwaliteit die je van ons gewend bent (natuurlijk wel volgens de richtlijnen van het RIVM ;)) en wij behouden jou als lid. Neemt contact op met de club voor de Corona Aanbieding.

Ondanks dat deze situatie totale overmacht is hebben we de afgelopen periode goed nagedacht over een passende compensatie en hoe we nu verder moeten nu we deels dicht zijn. Graag willen we aan jou de keuze laten en hebben we verschillende opties voor je uitgewerkt waaruit jij kan kiezen. Daarnaast blijven wij ons best doen om jullie binnen, buiten en achter de schermen in beweging te houden, te motiveren en een passende compensaties te bieden.

We hebben de verschillende compensaties op een rijtje gezet:

 1. Lidmaatschap bevriezen
 2. het MyPT Steunpakket
 3. Support MyPT

We gaan even eerlijk zijn, als we voor iedereen het abonnement moeten bevriezen wordt de gym in grote financiele problemen gebracht. Wij begrijpen dat de wereld voor iedereen op zijn kop staat. Voor jou, maar ook voor ons. Om niet in liquiditeitsproblemen te komen willen we vragen om liever gebruik te maken van ons MyPT steunpakket. Zonder jullie hulp kunnen wij dit niet overleven. Uiteraard willen wij jou graag behouden als lid, dus als het voor jouw persoonlijke situatie niet anders kan zijn we bereid tot bevriezen van het abonnement onder de voorwaarden van de achterzijde van het contract.
Wij zullen de automatische incasso stopzetten en de maand (april) die je nu vooruit heb betaald verrekenen op het moment dat wij weer open gaan. Hiermee bevries je je lidmaatschap en betaal je niks voor de periode dat de club gesloten is. De periode dat je lidmaatschap bevroren is, vanaf sluiting van de club tot we weer open zijn, wordt aan het einde van je lidmaatschap toegevoegd.

Het lidmaatschap kan vanaf 6 april bevroren worden. Voor die tijd hebben we een andere passende compensatie geboden, waar alsnog gebruik van mag worden gemaakt. Het restant bedrag vanaf 6 april verrekenen wij als de club weer opengaat. Nogmaals hebben we liever dat je kiest voor ons MyPT steunpakket.

Ja, de einddatum van je contract schuift op met de weken die jij bevroren hebt. Ook kan je in deze periode geen gebruik meer maken van de vakantiestop-service.

Super thanks dat je onze vertrouwde gym support! Overleven hebben wij te danken aan jullie. Wij laten de incasso doorlopen, maar ter compensatie van je lidmaatschap kan je kiezen uit de volgende steunpakketten:

 1. Wij zetten je abonnement om in credits voor personal training
 2. Gratis deelname van de 21 day foodchallenge
 3. Gratis voedingsadvies van 12 weken volgens MyPT STRK Plan

Hiermee geven we je tot 31 december 2020 de kans om je abonnementsgeld in te ruilen voor personal training credits. Bovenop de 2 credits van 30 minuten van de periode van 15 maart tot 6 april krijg je voor de maand april nog 4 credits van 30 minuten.

Waarde van 6 credits is 186,- euro!

 • Je kan hier direct gebruik van maken, omdat we nog open zijn voor personal training. Als jij dit zelf niet prettig vindt kan dit ook later in 2020.
 • Plan je PT afspraken persoonlijk in per email of whatsapp met Lindy.
 • Het is nog toegestaan van het RIVM om de trainingen binnen onze PT club  te geven, maar dit mag ook in de buitenlucht als een personal bootcamp.
 • Het omzetten van je abonnement naar credits geldt voor alle small group abonnementen en PT abonnementen in combinatie met een small group abonnement

Hiermee geven we je tot 31 december 2020 de kans om je abonnementsgeld in te ruilen voor een gratis deelname aan de 21 day foodchallenge t.w.v. 129,- euro. Tijdens de foodchallenge gaan wij jullie intensief begeleiding in een voedingsplan dat wij gaan combineren met minimaal 3x per week sporten. Dit voedingsplan is direct instapbaar, want het is ook online mogelijk. Als je wil wachten tot we weer open zijn begrijpen wij dit ook. We organiseren maandelijks foodchallenges, dus er zijn genoeg kansen om in 2020 het vet van je lijf te strippen.

Hiermee geven je tot 31 december 2020 de kans om je abonnementsgeld in te ruilen voor 3 maanden lang voedingsbegeleiding van t.w.v. 52, – euro per maand met een totaal waarde van 156,- euro. Een strak lijf binnen 12 weken is haalbaar met MyPT STRK plan. Wij geven je een kick-start voor een gezonder leven waarbij de focus ligt op gedragsverandering, gezonde voeding en training. Op motiverende wijze trekken we over de drempel om aan een strak lijf te werken. Je krijgt boordevol basisinformatie en praktische tips en bevat een helder coachingsplan waardoor iedereen het volhoudt om gezonder te leven. Hierbij werken we ook met de onze mobiele foodapp voor het tracken van voeding. Dit programma is direct instapbaar. De voedingsbegeleiding is altijd online via dit programma. Alleen het wegen moet je op dit moment even zelf uitvoeren.

In deze moeilijke tijden kies jij er voor om MyPT en ons team volledig te ondersteunen. Je ontvangt zelf geen compensatie, maar investeert dit in het bestaansrecht van MyPT. Het doet ons team ontzettend goed dat je ondanks alles ons volledig wilt steunen in deze onzekere tijden. We laten de incasso doorlopen en hopen je zo snel mogelijk weer te zien in onze club waar jij weer de service kunt ervaren die je van ons gewend bent! Zodra we weer open zijn mag jij alsnog gebruik maken van ons steunpakket.

Je kunt je compensatie en/of steunpakket keuze doorgeven via de email die we je gestuurd hebben. Onderwerp: compensatie. Wanneer je geen keuze doorgeeft gaan we er vanuit dat je ons wilt steunen. Als dank mag je later altijd nog gebruik maken van het MyPT steunpakket.

Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen! Dat doet ons pijn. De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. Voor een opzegging zijn dezelfde regels voorheen van toepassing en zullen wij het opzegtermijn in acht nemen. Een opzegging kunnen wij alleen in behandeling nemen via de officiele weg (per email of brief). Een opzegging per whatsapp kunnen wij niet behandeling nemen.

De timing van de incasso is net gekruist met de aangepaste richtlijnen. Daarnaast ontvangen wij op dit moment geen steun/vergoeding ontvangen van de overheid, de verhuurder, licenties, e.d. Onze kvk code als PT club is een andere code dan reguliere sportscholen waardoor wij GEEN recht hebben op vergoeding zoals andere sportscholen. Zonder doorlopende abonnementen wordt onze vertrouwde sportclub in liquiditeitsproblemen gebracht. Daarom zijn wij genoodzaakt om te blijven incasseren, maar geven we jou verschillende opties om dit te compenseren. Zie ons steunpakket. Bedankt voor jullie begrip en wij hopen dat jullie snel weer gebruik kunnen maken van onze service zoals jullie gewend zijn.

Wij volgen de richtlijnen van de overheid. Op dit moment zijn we tot 28 april gesloten voor small group trainingen, op basis van de huidige richtlijnen van de overheid. Het geven van personal training is tot deze tijd ook nog steeds toegestaan. Zodra er sprake is van een verandering zullen wij dit direct aan onze leden laten weten. Voor 28 april nemen wij contact met jullie op.

We verwerken je keuze voor compensatie zo snel mogelijk, maar het kan even duren. Veel mensen maken gebruik van het MyPT steunpakket. Bedankt daarvoor. We zijn dus druk bezig met iedereen inplannen, maar kunnen door de richtlijnen van het RIVM geen dubbele PT’s meer inplannen. Vandaar dat onze agenda iets drukker is dan normaal. Als de keuze is verwerkt krijg je persoonlijk bericht van onze administratie. Bedankt voor je begrip!

Je kan alvast een Try Out kaart kopen voor een vriend of vriendin die na deze crisis kennis wil maken met onze club. De persoon kan de Try Out kaart inleveren als wij weer open zijn en wordt aan jou gekoppeld. De Try Out kaart is 67,- euro voor 1 maand onbeperkt sporten. Voor iedere Try Out kaart die jij koop hebt je een credit PT verdiend 😉 Ka-Ching!

Daarnaast is het mogelijk om je abonnement te upgraden naar PT abonnement of voor meerdere keren in de week. Je betaald een gereduceerd ”corona-tarief” voor personal training bovenop je huidige abonnement. We zijn allebei geholpen: jij kan vaker sporten en wij behouden jou als lid!

Load More