Oke, de weegschaal in de badkamer kijkt je vreemd aan. Uit je jeans groeien muffintops en je vrienden vertellen hoe wonderbaarlijk je rondingen wel niet zijn en hoe ‘gezond’ je eruit ziet! Wil je je vakantiekilo's kwijt of nu echt starten met afvallen? Leg je vork neer... Ja, we hebben het tegen jou.

Welkom… bij de 21 dagen foodchallenge. Met de 21 dagen food challenge zullen we letterlijk het vet van je lijf strippen. Nee, we winden er geen doekjes om. Je moet weten dat het zwaar zal worden! Dit is niet zomaar een of andere dieetrage, dit werkt ECHT! Het is de manier om je lichaam te resetten naar gezondere eetgewoonten. Als je dit programma volledig volgt dan zul je zeker gewicht en vetmassa verliezen. Er zijn verschillende manieren om gewicht te verliezen, zeker, maar dit plan zal je energielevels en spiermassa behouden. Het stelt je ook in staat om normaal, onbewerkt voedsel te eten. OH, en het duurt maar 3 weken – niet zo lang, nu je erover nadenkt. Dus waarom niet uitproberen? We beloven dat je er geen spijt van zult krijgen. Je zult alleen spijt hebben dat je het niet eerder hebt geprobeerd. Ga samen met ons de uitdaging aan!

Start: maandag 6 mei 2019
De presentatie is van 20.00-21.00. Na de presentatie krijg je een handleiding en boodschappenlijstje mee. We doen op deze dag ook de eerste weging en meting (prive). Hierna krijg je 2 dagen tijd om voorbereidingen te treffen zodat we woensdag kunnen beginnen.
Meld je aan via ons contactformulier, per email of whatsapp.
Je krijgt een persoonlijke uitnodiging voor de eerste bijeenkomst. Lukt het niet om bij de eerste bijeenkomst te zijn? Maak dan een persoonlijke afspraak.
De wekelijkse afspraken en trainingen worden gegeven in onze PT Studio
adres: slaak 10, 3061 CS in Rotterdam
Prijs
De foodchallenge is slechts 214,- euro voor niet-leden en 134,- euro voor leden. Prijs is incl. handleiding 21 dagen foodchallenge, recepten, testen en metingen, voedingsbegeleiding en onbeperkt toegang tot de teamtrainingen.

Starten met de 21 dagen foodchallenge

Wij zijn alleen maar streng voor je eigen bestwil! Vertrouw ons, het WERKT! Het is moeilijk; je zult overvallen omwille van een lekkere snack of zou willen wegrennen uit Starbucks met iemands mokka latte. Maar wanneer je over 3 weken weer gracieus in die skinny jeans glijdt, zal alle pijn vergeten zijn. Ga naar je keukenkast en stop alle verleidingen in een doos, geef de doos aan iemand die het nodigt heeft en ga sporten voor de afleiding! Geniet de komende 21 dagen!